If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Молба към потребителите на раздела 145/6 и въобще на форума
Никой не казва да не четете старите теми,просто като си набавите информацията от дадена тема и нямате какво съществено да добавите,недейте да пишете глупости
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
хмм тва е форум.
аз имам потребителско име.
ще си пускам теми колкото си искам и по каквито си искам въпроси. имам право.
вие модераторите имате пък право да ги триете/местите и каквото там решите.
всеки ден има нови и нови потребители (и много се радвам, че марката става все по-популярна) - простено им е да питат за масло и антифриз. кво толкова...
и мурджеф ти пък кво се дразниш? да не е на баща ти тоо форум? пийсмен.
Аз имам едно предложение в тази връзка. Както има важна тема за цени на поддръжка, да се направят и такива за често задавани въпроси- примерно за масло и антифриз, за дебитомери, за разход, за общи впечатления от моделите и т.н. При наличието ма такива теми вече ще е напълно оправдано модераторите да трият без предупреждение неадекватните въпроси и писания.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Аз имам едно предложение в тази връзка. Както има важна тема за цени на поддръжка, да се направят и такива за често задавани въпроси- примерно за масло и антифриз, за дебитомери, за разход, за общи впечатления от моделите и т.н. При наличието ма такива теми вече ще е напълно оправдано модераторите да трият без предупреждение неадекватните въпроси и писания.
Идеята не е лоша,но незнам кой требе да одбри за да се направи
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Mury,съжелявам братле ама тая търсачка е абсолютно неизползваема.Вярвам много хора ще се съгласят,то няма никкакъв филтър в нея.Квото и да напишеш и както и да го напишеш излизат минимум 780 резултата.Еми сори ама то тва нещо само губи време и нерви и пак нестигаш до инфото което искаш.Пълен фарс е тая търсачка!!!
Баш така си е... Не се нафуквайте прекалено модераторите.. Айде холан... Аз ако трябва да намеря к`вото ми трябва само от търсачката при 600-700 теми, нали се сещате колко време ще глътне. Ми ние си се питаме, ние си си отговаряме, гот ни е и ни е полезно на нас - по-простичките. То и тук ако земем да се правим на велики, то верно ебаси държавата и ебаси хората дето сме. За нищо не ставаме. Айде сега трий, кефи се, модераторе великий...
Баш така си е... Не се нафуквайте прекалено модераторите.. Айде холан... Аз ако трябва да намеря к`вото ми трябва само от търсачката при 600-700 теми, нали се сещате колко време ще глътне. Ми ние си се питаме, ние си си отговаряме, гот ни е и ни е полезно на нас - по-простичките. То и тук ако земем да се правим на велики, то верно ебаси държавата и ебаси хората дето сме. За нищо не ставаме. Айде сега трий, кефи се, модераторе великий...
Първо, вземи си коригирай малко тона!
Второ, това, че не се използват функциите на търсачката, е отделен проблем, но на конкретния потребител. Освен това търсенето въобще не 'гълта' толкова много време Трябва просто да се помисли преди да се формулират критериите, по които да се търси
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Предлагам на модераторите да направят раздел за начинаещи и обучение да се ползва търсачката, също и бутон за потвърждение дали потребителя има 18 години или поне акъл за толкова.
И модератори, не се връзвайте на всеки келеш дето и наготово да му го мушнеш в устата нема да го глътне. Трийте простотиите, че форума е натъпкан с такива и темите се повтарят буквално през седмица. Дерзайте и благодаря за труда Ви!
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer, Fiat Uno 1.1 Fire, Fiat Ducato 2.5 D - Camping car
Comment